Få mest mulig ut av din elektriske opplevelse.

Nyt sømløs lading med fire hovedfordeler!

Kom i gang

Full pris åpenhet.

Du kan bruke Kia Charge med vår tariff og enkelt holde oversikt over utgiftene dine. Sjekk oppdaterte priser når som helst – bare besøk vår tariffside og kart.

Full lade-bekvemmelighet.

Gled deg over elektrisk mobilitet uten problemer: med én kontrakt, ett kort og én tilgang.

Du trenger ikke lenger å sjonglere flere kort og telle kostnader. Med Kia Charge-ladekortet kan du i stedet lade på 200 121 ladepunkter over hele Europa. I tillegg mottar du en enkelt faktura som viser alle ladehendelsene dine i din egen valuta.

Grenseoverskridende grenser med én enkelt kontrakt.

Lad din Kia på et av 200 121 ladepunkter i 23 europeiske land. Uansett hvor du er, Kia Charge gir rask og praktisk tilgang – enten du er på helgetur eller familieferie.

Vi vokser stadig nettverket vårt og legger til nye ladestasjoner. Sjekk kartet for å finne ladepunkter langs ruten til din neste destinasjon!

Selv om du belaster elbilen din i land med forskjellige valutaer, vil fakturaen alltid være i din egen valuta. På den måten forblir kostnadene helt gjennomsiktige.

Et raskt blikk.

Sjekk bruken og fakturaene dine online i Kia Charge portalen. På den måten har du alltid full oversikt over alle ladehendelser, inkludert dato, lengden på økten, kWh belastet og kostnaden. Du kan også enkelt bestille og administrere kontraktene dine hjemmefra.

I portalen kan du også oppdatere din personlige profil, bestille tilleggspakker (hvis tilgjengelig for ditt land) og gjøre endringer i kontrakten din.

Ofte stilte spørsmål

  • Internasjonal lading, uten behov for flere kort eller tilleggskontrakter med andre leverandører.
  • Et av de største ladenettverkene i hele Europa.
  • Attraktive og transparente ladepriser med full oversikt over ladeøkter - både på nett og i månedlig faktura.
  • Kontinuerlig utvikling via innovative funksjoner.
  • Kia Charge integrerer data om ladepunkter fra forskjellige kilder, standardiserer dem og forbedrer kontinuerlig datakvaliteten basert på mange års erfaring.

Produktet vårt gir deg tilgang til et av de største ladenettverkene i Europa. Nettverket vårt er tilgjengelig i flere land, slik at du kan lade på alle stasjoner i nettverket.

Appen er veldig enkel å bruke. Kort sagt kan du etter innlogging velge mellom hundrevis av ladestasjoner, filtrere dem, få retning til adressen til ladestasjonene, samt starte og avslutte ladeøkter.
Det er også mulig å se på kontoen din og kontraktsdetaljene dine, lage favoritter og så mye mer!

 

Last ned appen fra Apple Store: https://apps.apple.com/app/id1504048621
Last ned appen fra Google Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.digitalchargingsolutions.kia

Dette er ditt fysiske autentiseringsverktøy for å kunne lade bilen din på ladestasjonene i nettverket. Når du er på en valgt stasjon, er det bare å holde kortet ditt til kortleseren, og med dette kan du starte / stoppe ladeøktene.
Når du leter etter en stasjon med ladekortautentisering, kan du sette et filter for slike ladestasjoner i appen eller på nettstedet vårt.

Vis alle vanlige spørsmål

image

Bærekraftig e-mobilitet gjennom økostrøm.

Elkjøretøy kan bare være miljøvennlige hvis de støtter bruken av fornybare energikilder. Derfor er vi opptatt av å gjøre ladeøktene så bærekraftige som mulig.
Finn ut mer

Bli med i dag og lad din Kia hvor som helst, når som helst.

Kom i gang

* Det avhenger av bilmodell om kontaktene passer.