Kia EV6 kampanja

Easy

Kia Charge Easy on ihanteellinen sinulle, joka lataat vain satunnaisesti julkisilla latausasemilla. Se tarjoaa vapauden käyttää useimpia latausasemia - ilman kuukausitilausmaksua.1

---

KIA EV6 uusien autojen asiakkaat:
IONITY Power -paketti ilman kuukausimaksua vuodeksi 4

Perusmaksu 0,00 EUR / Kuukausi
Latauskertamaksu 0,49 EUR
AC-lataus yksilöllinen hinnoittelu 3
DC-lataus 2 yksilöllinen hinnoittelu 3
IONITY HPC 0,79 EUR / min

Valinnaiset paketit

IONITY Power

13,00 EUR / Kuukausi
0,29 EUR / min*

Voit hyödyntää edullisia tariffeja 12 kuukauden ajan kaikilla IONITY-lataustolpilla. Paketti päättyy 12 kuukauden kuluttua eikä sitä jatketa automaattisesti.

* Lataushinnat muissa maissa voivat poiketa, ja ne määräytyvät kulloinkin latausajankohtana voimassa olevien hintojen mukaisesti, jotka voit tarkastaa sovelluksessa.

Muut

Vaihtokortti 7,50 EUR

*Hinnasto ja tuotetiedot
Lataa

Hinnat sisältävät ALV:n

1 Sopimus on voimassa toistaiseksi ja molemmat osapuolet voivat irtisanoa sen kuukauden irtisanomisajalla kunkin kuukauden loppuun.

2 Sisältää myös muiden HPC-tarjoajien HPC-tarjouksen lanseerausvaiheen aikana

3 Hinnat saattavat vaihdella latausaseman omistajasta riippuen. Tarkista voimassa olevat hinnat Kia Charge-sovelluksesta ennen kuin aloitat lataamisen.

4 Tämä kampanja koskee kaikkia uusia Kia EV6 asiakkaita, jotka ovat tilanneet auton ennen 31.12.2021 ja rekisteröineet kampanjan Kia Charge sivuilla 31.12.2023 mennessä. Asiakasetuna tarjoamme IONITY Power -paketin ilman kuukausimaksua 12 kuukauden ajan. Tämä vaatii Kia Charge sopimuksen rekisteröinnin. IONITY Power tilaus päättyy 12 kuukauden jälkeen eikä uusiudu automaattisesti. Tämä tarjous on voimassa kampanja-ajan sisällä tilattujen EV6:n asiakkaille ja käytettävissä vain kerran per asiakas eikä sitä voi siirtää toiselle ajoneuvolle tai henkilölle. Muutoin noudatetaan valitun Kia Charge sopimuksen sääntöjä ja käyttöehtoja.