Hyödy mahdollisimman paljon sähköllä ajamisesta.

Nauti saumattomasta sähköautolla ajamisesta neljän pääedun ansiosta. Tarkista ne alta!

Aloitetaan

Täydellinen hintojen läpinäkyvyys.

Voit käyttää Kia Charge:ia tariffeillamme ja pysyä kuluissasi ajan tasalla. Tarkista ajantasaiset hinnat milloin vain – käy vain tariffisivuillamme ja tarkista kartalta.

Täydellinen latausmukavuus.

Nauti vaivattomasti sähköllä liikkumisesta: yhdellä sopimuksella, yhdellä kortilla ja yhdellä käyttöoikeudella.

Sinun ei enää tarvitse taiteilla monien korttien kanssa ja laskea kustannuksia. Sen sijaan Kia Charge -latauskortilla voit, ladata 200121 latauspisteessä eri puolilla Eurooppaa. Lisäksi saat yhden laskun, jossa luetellaan kaikki laskutustapahtumasi omassa valuutassasi.

Kaikkialla yhdellä sopimuksella.

Lataa Kia:si joillakin 200121 latauspisteestä 23 Euroopan maassa. Riippumatta siitä, missä olet, Kia Charge mahdollistaa nopean ja vaivattoman käytön – olitpa sitten joko viikonloppumatkalla tai lomailemassa perheen kanssa.

Laajennamme jatkuvasti verkostoamme ja lisäämme uusia latausasemia. Tutki karttaa löytääksesi matkan varrella seuraavaan kohteeseen olevia latauspisteitä!

Vaikka lataat sähköautosi maissa, joissa on käytössä eri valuuttoja, laskusi on aina omassa valuutassasi. Näin kustannukset ovat aina täysin selvät.

Yhdellä silmäyksellä.

Tarkista käyttösi ja laskusi verkossa Kia Charge portaalissa. Näin sinulla on aina täydellinen yleiskäsitys kaikista lataustapahtumista, mukaan lukien päivämäärä, istunnon pituus, veloitettu kWh ja hinta. Voit helposti varata ja hallita sopimuksiasi kotoa käsin.

Voit portaalissa myös päivittää omaa profiiliasi, tilata lisäpaketteja (mikäli niitä on saatavissa omassa maassasi), ja tehdä muutoksia sopimukseesi.

UKK

  • Lataus ulkomailla on mahdollista ilman tarvetta useille korteille tai sopimuksille muilta palveluntarjoajilta.
  • Yksi Euroopan suurimmista verkostoista.
  • Houkutteleva ja täysin läpinäkyvä lataushinnoittelu kuukausilaskutuksella.
  • Jatkuvaa innovatiivisten toimintojen kehitystä.
  • Kia Charge kerää latauspisteiden tiedot eri lähteistä ja parantaa jatkuvasti datan laatua.

Tuotteemme avulla voit käyttää yhtä Euroopan suurimmista verkostoista. Verkostomme on käytettävissä yli rajojen, joten voit ladata millä tahansa verkostomme asemalle.

Sovellusta on erittäin helppo käyttää. Pähkinänkuoressa: kirjautumisen jälkeen voit valita sadoista latauspisteistä, suodattaa niitä, saada ajo-ohjeet latauspisteiden osoitteisiin sekä aloittaa ja lopettaa latauskertoja.
On myös mahdollista katsoa tilisi ja sopimuksesi tietoja, luoda suosikkeja ja tehdä paljon muuta!

 

Lataa sovellus Apple Storesta: https://apps.apple.com/app/id1504048621
Lataa sovellus Google Storesta: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.digitalchargingsolutions.kia

Se on fyysinen tunnistautumisvälineesi, jolla voit ladata autosi latausasemillamme. Kun olet valitulla asemalla, pidä korttia kortinlukijassa, ja sen avulla voit aloittaa/lopettaa latauskertoja.
Kun etsit asemaa, joka tukee latauskortin tunnistautumistoimintoa, voit määrittää sovelluksessa tai verkkosivullamme suodattimen sellaisia latausasemia varten.

Katso kaikki UKK:t

image

Kestävää sähköautoilua vihreällä sähköllä.

Sähköajoneuvot voivat olla ympäristöystävällisiä vain jos ne tukevat uusiutuvien energialähteiden käyttöä. Tästä syystä haluamme tehdä lataustoiminnoista mahdollisimman ympäristöystävällisiä.
Lue lisää

Liity tänään ja lataa Kia:si missä vain, milloin vain.

Aloitetaan

*Liittimien yhteensopivuus riippuu automallista.