Ökoáram a töltésekhez.

Az elektromos járművek csak akkor működhetnek környezetbarát módon, ha támogatják a megújuló energiák használatát. Ezért köteleztük el magunkat amellett, hogy a töltési eseményeket a lehető legfenntarthatóbbá tegyük.

Kezdjük el!

image

Miért az ökoáram?

Hogy az elektromobilitást valóban fenntartható módon alakítsuk, feltétlenül figyelembe kell venni az értékteremtési lánc minden elemét. Itt a feltöltés az egyik legfontosabb tényező.
image

Megújuló energiaforrások támogatása.

A(z) Kia Charge ezért támogatja a megújuló energiaforrások használatát, és biztosítja, hogy a töltési folyamatoknál a felhasznált energia mennyiségével egyenértékű ökoáramot táplálnak be az elektromos hálózatba. A felhasznált energiamennyiségnek ez a kiegyenlítése úgynevezett eredetigazolásokkal történik.
image

Központosított rendszer.

Az eredetigazolások a zöldáram-tanúsítványok (Energy Attribute Certificates – EAC-k) Európában meghonosodott formái, amelyek igazolják, hogy hogyan és hol került sor a megújítható energiát előállítására. Ezért ez az áram „születési bizonyítványának“ is tekinthető. Azok, akik az áramot megújítható energiaforrásokból állítják elő, ezt az eredetigazolást az általuk előállított és az elektromos hálózatba betáplált árammennyiségről független regisztrációs helyeken állíttathatják ki.
image

Megújuló energiaforrások.

Partnereinkkel együtt beszerezzük a(z) Kia Charge töltési folyamatainak eredetigazolását és ezeket „töröljük” (azaz használtként jelöljük meg). Az itt felhasznált eredetigazolások garantálják, hogy betáplálták a megújuló energiaforrásból származó áramot az energiahálózatba. A(z) Kia Charge ily módon támogatja az energiatermelés környezetbarátabb formáit.

Csatlakozzon ma, és töltse fel Kia járművét bárhol és bármikor.

Kezdjük el!