Ökoáram minden töltési folyamathoz.

Az elektromos járművek csak akkor lehetnek teljesen környezetbarátak, ha támogatják a megújuló energiák használatát. Ezért szállunk síkra azért, hogy minden töltési folyamat a lehető legfenntarthatóbb legyen.

Kezdjük el!

image

Miért az ökoáram?

Hogy az elektromobilitást valóban fenntartható módon alakítsuk, feltétlenül figyelembe kell venni az értékteremtési lánc minden elemét. Itt a feltöltés az egyik legfontosabb tényező.
image

Megújuló energiaforrások támogatása.

A Kia Charge ezért támogatja a megújuló energiaforrások használatát, és biztosítja, hogy minden töltési folyamathoz a felhasznált energia mennyiségével egyenértékű áramot táplál be az elektromos hálózatba. A felhasznált energiamennyiségnek ez a kiegyenlítése úgynevezett eredetigazolásokkal történik.
image

Központosított rendszer.

Az eredetigazolások a zöldáram-tanúsítványok (Energy Attribute Certificates – EAC-k) Európában meghonosodott formái, amelyek igazolják, hogy hogyan és hol került sor a megújítható energiát előállítására. Ezért ez az áram „születési bizonyítványának“ is tekinthető. Azok, akik az áramot megújítható energiaforrásokból állítják elő, ezt az eredetigazolást az általuk előállított és az elektromos hálózatba betáplált árammennyiségről független regisztrációs helyeken állíttathatják ki.
image

Megújuló energiaforrások.

Partnereink, a Digital Charging Solutions és a ClimatePartner garantálják, hogy minden Kia Charge töltés rendelkezik a szükséges számú eredetigazolással és érvényesítik is ezeket (ill. felhasználtként jelölik meg.) Az itt használt eredetigazolások garantálják, hogy az áramot európai megújuló energiákon alapuló erőművekből vezették a rendszerbe. Így az Kia Charge teljes mértékben támogatja az energiatermelés környezetbarát módját.

Csatlakozzon ma, és töltse fel Kia járművét bárhol és bármikor.

Kezdjük el!