Hozza ki a legtöbbet az elektromos élményéből.

Élvezze a gondtalan e-mobilitást a négy fő előnynek köszönhetően. Nézze meg őket a folytatásban.

Kezdjük el!

A Kia Niro EV elektromos energia fogyasztása, 64,8 kWh kapacitású akkumulátor csomaggal, 16.2 kWh/100 km (WLTP mérési ciklus alapján). Kominált CO2 kibocsájtása 0g/km.

Az árak teljes átláthatósága.

Tarifánkkal egyszerűen használhatja a(z) Kia Charge szolgáltatást és egyszerűen nyomon követheti a költségeit. Bármikor ellenőrizheti a frissített árakat – egyszerűen csak látogassa meg tarifaoldalunkat és a térképet.

Teljes töltési kényelem.

Élvezze könnyedén az elektromos mobilitást: egy szerződéssel, egy kártyával és egy hozzáféréssel.

Nem kell több kártyával bajlódnia és költségeket számolgatnia. Ehelyett a(z) Kia Charge töltési kártyával 200.121 töltőponton tölthet egész Európában. Ami még ennél is jobb, hogy egyetlen számlát fog kapni az összes töltésről a saját pénznemében.

Határátlépés egyetlen egy szerződéssel.

Töltse fel Kia járművét a 23 európai országban található 200.121 töltőpont valamelyikén. Nem számít, hogy merre jár! A(z) Kia Charge gyors és kényelmes hozzáférést tesz lehetővé – hétvégi kiránduláson és családi nyaraláson egyaránt.

Hálózatunkat folyamatosan növeljük és új töltőállomásokkal bővítjük. Használja a térképet az útba eső töltőpontok megkereséséhez, miközben következő célpontjára igyekszik.

Még ha olyan országban is tölti fel elektromos járművét, ahol az Önétől eltérő pénznemet használnak, a számláját mindig saját pénznemében fogja megkapni. Ily módon a költségek teljesen átláthatóak maradnak.

Egy pillantásra.

Ellenőrizze a használatot és a számláit online a(z) Kia Charge portálján. Ily módon mindig teljes rálátása lesz az összes töltésre, beleértve a dátumot, a munkamenet hosszát, a töltött kWh mennyiségét és a költséget. Egyszerűen nyilvántarthatja és kezelheti szerződéseit otthonról.

A portálon frissítheti személyes profilját, további csomagokat foglalhat (ha azok elérhetők az Ön országára), és módosíthatja szerződéseit.

GYIK

Két lehetőség van a kupon beváltására: közvetlenül a regisztráció alatt vagy később az ügyfélfiókban.
A regisztráció során:
A kuponkódot a regisztráció utolsó lépésénél a „Kuponok“ mezőben tudja beírni.
Az ügyfélfiókban:

Jelentkezzen be az ügyfélfiókjába.
- Lépjen a „Szerződések“ pontra.
- Lépjen a „Utalvány hozzáadása“ pontra.
- Adja meg a kuponszámot az üres kuponmezőben.
- Lépjen a „Kupon ellenőrzése“ menüre.

Ha további segítségre van szüksége, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, melynek adatait a weboldalunkon, a támogatás részben a „Kapcsolat a támogatással“ pont alatt találja.

Ha nem tudja elindítani a töltést, vegye figyelembe az alábbiakat:

Az alkalmazásban előzetesen ellenőrizze, hogy a töltési pont elérhető-e vagy nem működik.

Az alkalmazással történő hitelesítéshez először ellenőrizze, hogy a töltőállomás támogatja-e az alkalmazással vagy QR-kóddal történő hitelesítést. Ezt az alkalmazásban az adott töltőállomásra történő koppintással tudhatja meg. Ha a töltőállomás támogatja ezt a hitelesítési módszert, javasoljuk, hogy az alkalmazásban lévő Start (Indítás) gombbal kezdje el a folyamatot, nem pedig a töltőállomáson elhelyezett QR-kód beszkennelésével.

Műszaki vagy fizikai problémák esetén először a töltőállomás üzemeltetőjével vegye fel a kapcsolatot. Az üzemeltető ügyfélszolgálati telefonszáma a töltőállomáson található.

Ha a probléma továbbra is fennáll, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatával, amelyet a weboldalon a Kapcsolat a támogatással pontban talál.

Számláját a webes portálunkon tekintheti meg, és le is töltheti innen:
Jelentkezzen be az ügyfélfiókjába.
– Kattintson a Számla lehetőségre.
– Kattintson a ⤓ nyílra a számla PDF-formátumban történő letöltéséhez.
– Kattintson a PDF-fájlra, és nyissa meg azt.

A fizetési módot a webes portálunkon módosíthatja.
Hitelkártya- vagy PayPal-adatainak módosítása:
– Jelentkezzen be az ügyfélfiókjába.
– Kattintson a Fiók lehetőségre.
– Görgessen le a Fizetési információk lehetőségre.
– Kattintson a jobb oldalon lévő Szerkesztés funkcióra (ceruzaikon).

Összes GYIK megtekintése

image

Fenntartható e-mobilitás zöldárammal.

Az elektromos járművek csak annyira környezetbarátok, mint amennyire a töltésükhöz használt energia az. Ezért elköteleztük magunkat amellett, hogy minden töltési munkamenet a lehető legfenntarthatóbb legyen.
Tudjon meg többet

Csatlakozzon ma, és töltse fel Kia járművét bárhol és bármikor.

Kezdjük el!

* A csatlakozók kompatibilitása az autó típusától függ.