CO2-kompenseret elektricitet ved hver eneste ladeproces.

Elbiler kan kun være ægte miljøvenlige, hvis de understøtter brugen af vedvarende energi. Derfor arbejder vi for at gøre hver eneste ladeproces så bæredygtig som muligt.

Kom i gang

image

Hvorfor CO2-kompenseret energi?

For rent faktisk at skabe en bæredygtig elektromobilitet, er det afgørende at tage højde for hver eneste led i værdikæden. Og her er ladning en af de vigtigste faktorer.
image

Fremme af vedvarende energi.

Kia Charge fremmer således brugen af vedvarende energi og sørger for, at elnettet forsynes med en mængde grøn energi, der svarer til den mængde energi, der forbruges ved hver ladeproces. Denne udligning af den forbrugte energimængde sker gennem den såkaldte oprindelsesgaranti.
image

Et centraliseret system.

Oprindelsesgarantier er den etablerede europæiske certificeringsform for grøn elektricitet (de såkaldte Energy Attribute Certificates – EACs), hvoraf det fremgår, hvor og hvordan der produceres elektricitet af vedvarende energi. De kaldes derfor også for elektricitetens “fødselsattest”. Producenter af elektricitet generet fra vedvarende energi kan få udstedt disse oprindelsesgarantier hos uafhængige registreringssteder for den mængde elektricitet, de har produceret og forsynet elnettet med.
image

Vedvarende energikilder.

Vores partnere Digital Charging Solutions og ClimatePartner sikrer, at alle ladeprocesser fra Kia Charge får og 'annullerer' (dvs. markerer som brugte) en tilsvarende mængde oprindelsesgarantier. Oprindelsesgarantierne, der anvendes her, garanterer, at netværket anvender elektriciteten fra europæiske anlæg med strøm fra vedvarede energikilder. På denne måde understøtter Kia Charge fuldt ud en miljøvenlig måde at generere energi på.

Tilmeld dig i dag, og oplad din Kia hvor som helst og når som helst.

Kom i gang