1

Miért az ökoáram?

Hogy az elektromobilitást valóban fenntartható módon alakítsuk, feltétlenül figyelembe kell venni az értékteremtési lánc minden elemét. Az elektromosjármű-töltés az egyik legfontosabb tényező.

2

Megújuló energiaforrások támogatása

A Kia Charge ezért támogatja a megújuló energiaforrások használatát, és biztosítja, hogy minden töltési folyamathoz a felhasznált energia mennyiségével egyenértékű áramot táplál be az elektromos hálózatba. A felhasznált energiamennyiségnek ez a kiegyenlítése úgynevezett eredetigazolásokkal történik.

3

Központosított rendszer

Az eredetigazolások a zöldáram-tanúsítványok (Energy Attribute Certificates – EAC-k) Európában meghonosodott formái, amelyek igazolják, hogy hogyan és hol került sor a megújítható energiát előállítására. Ezért ez az áram „születési bizonyítványának“ is tekinthető. Azok, akik az áramot megújítható energiaforrásokból állítják elő, ezt az eredetigazolást az általuk előállított és az elektromos hálózatba betáplált árammennyiségről független regisztrációs helyeken állíttathatják ki.

4

100% szélenergia

A Digital Charging Solutions és a ClimatePartner segítségével a Kia Charge szolgáltatáson belül minden töltési folyamat esetén biztosítjuk, hogy Ön zöldárammal tölt!A betáplálásra kerülő áram európai szélerőművekből származik. Ezzel a Kia Charge az áramtermelés leginkább környezetbarát módjait támogatja.

Válasszon tarifát, és csatlakozzon most!

Tekintse meg árainkat!

Iratkozzon fel most, és vegye igénybe összes töltőállomásunkat könnyedén!