Töltés

A töltőállomás nem működik, és nem tudok tölteni.

Ha nem tudja elindítani a töltést, vegye figyelembe az alábbiakat:

Az alkalmazásban előzetesen ellenőrizze, hogy a töltési pont elérhető-e vagy nem működik.

Az alkalmazással történő hitelesítéshez először ellenőrizze, hogy a töltőállomás támogatja-e az alkalmazással vagy QR-kóddal történő hitelesítést. Ezt az alkalmazásban az adott töltőállomásra történő koppintással tudhatja meg. Ha a töltőállomás támogatja ezt a hitelesítési módszert, javasoljuk, hogy az alkalmazásban lévő Start (Indítás) gombbal kezdje el a folyamatot, nem pedig a töltőállomáson elhelyezett QR-kód beszkennelésével.

Műszaki vagy fizikai problémák esetén először a töltőállomás üzemeltetőjével vegye fel a kapcsolatot. Az üzemeltető ügyfélszolgálati telefonszáma a töltőállomáson található.

Ha a probléma továbbra is fennáll, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatával, amelyet a weboldalon a Kapcsolat a támogatással pontban talál.

Kaphatok-e parkolási bírságot a töltőállomásnál történő parkolás során?

Az ügyfélnek el kell hagynia a nyilvános parkolót a töltési folyamat befejeztével vagy a maximálisan engedélyezett parkolási idő elérése után.

Az árak a töltőállomás üzemeltetőjétől függően változhatnak. A töltés elkezdése előtt ellenőrizze az érvényes árakat az alkalmazásban. Az alkalmazásban található töltési pontokhoz tartozó tarifák időalapú összetevőt is tartalmazhatnak, ami parkolási költséggel vagy a töltési pont blokkolásával járhat akkor is, ha az energiatranszfer befejeződött.

Felhívjuk figyelmét, hogy nem vállalunk felelősséget a maximális töltési és/vagy parkolási idő túllépése vagy a helytelen parkolás miatt felmerülő költségek (pl. elvontatási költségek) miatt. A kapcsolat révén felmerülő költségeket Önnek kell kifizetnie egy harmadik fél felé.

Végezhetek-e töltést külföldön?

Termékünkkel Európa egyik legnagyobb hálózatához férhet hozzá. A hálózatunk határokon átívelő, úgyhogy a hálózat bármelyik töltőállomásán végezhet töltést.

Azonnali segítségre van szüksége?

Támogató csapatunk az alábbi időpontokban érhető el:
Hétfőtől péntekig 08.00 - 20.00

* A hívás díja attól az országtól és hálózattól függ, ahonnan Ön telefonál.